Zanimljivosti

Pratite zanimljivosti o engleskom jeziku i pronađite savete kako da osmislite plan učenja i pripremite se za test, razgovor za posao ili prezentaciju. Roditelji će saznati kako da izaberu kvalitetne sadržaje za svoju decu i pomognu im da održe motivaciju i lakše nauče engleski jezik.

Zasto je poslovni engleski važan?

Continue reading...

Zasto je poslovni engleski važan? Nezaobilazan je.. Kod nas učenje kroz online

From Engleski na klik

Nezaobilazan je..U poslovnom svetu danas je nazaobilazno znanje poslovnog engleskog jezika. Za određene pozicije neophodno je napredno znanje jezika, a za neka radna mesta dovoljno je da se razumete i da komunicirate ako zatreba. Sve zavisi od kompanije, ali i od radne pozicije. Ako ste od onih koji već imaju posao i dobro se snalaze u komunikaciji na engleskom, ali bi dodatno da se usavrše onda je vreme da upišete konvezacijski kurs engleskog jezika.


Kod nas učenje kroz online

Danas je moguće učiti poslovni engleski i online, jer većina škola stranih jezika nudi i ovu mogućnost znajući da poslovni svet podrazumeva mnogo obaveza, odgovornosti i malo slobodnog vremena. Ako vam konverzacija odlično ide, ali se dešava da neke reči baš i ne razumete najbolje, onda jer pravo vreme da usavršite svoj poslovni engleski.


Kada vam poslovni engleski može zatrebati?

Poslovni engleski nije kao i konvrzacijski, tačnije nije kao engleski jezik koji se upotrebljava u svakodnevnoj komunikaciji. Postoji nekoliko situacija u kojima možete da se nađete na radnom mestu kada će vam i te kako biti potrebno znanje poslovnog engleskom. #1 Saradnja sa inostranim klijentima Da li želite da propustite priliku za saradnju sa poslovnim partnerima iz inostranstva zato što vaš poslovni engleski i nije baš dobar? Naravno da to nije nikome u interesu. Uz profesionalne predavače i dobru školu stranog jezika sigurni smo da ćete brzo i lako naučiti sve što vam je potrebno. Ako želite da napredujete u karijeri i brže dobijete poslovnog partnera, ne čekajte, sada je pravi trenutak za usavršavanje. #2 Poslovni put na koji morate da idete Imate priliku da poslovno otputujete, ali vad plaši kako ćete se snaći i da li ćete ispuniti očekivanja svojih nadređenih?


Nemojte sebe dovoditi u ovakvu situaciju zato na vreme savladajte stručne termine i samouvereno kumunicirajte sa poslovnim partnerima i drugim učesnicima koji se nađu sa vama. #3 Konverzacija elektronskim putem Ako sarađujete sa inostranim kompanijama i danima se mučite da sastait izveštaj i da ga prosledite mejlom, onda je vreme da razmislite o dodatno usavršavanju jezika. Poslovni engleski može da zada dosta muka prilikom ovakve saradnje, te nemojte sebe dovoditi u nezgodu situaciju bez potrebe. #4 Proširite poslovanje i na inostranstvo S obzirom na to da je naša zemlja malo tržište, vreme je da razmišljate o širenju posla van granica naše zemlje. Da biste mogli bolje da pregovarate sa svojim budućim klijentima morate da posedujete odlično znanje stranog jezika.


U ovom slučaju, neophodno je da baratate poslovnim terminima i da uverite budućeg poslovnog partnera da izabere baš vašu kompaniju. A uslov za saradnju jeste dobra komunikacija. Ako ste spretni i vešti u pregovaranju, pola posla je već rešeno. #4 Pratite globane trendove i globalno tržište! Za uspešno poslovanje nije samo neophodno da se kompanija širi nego i da prati trendove na globalnom nivou i da se stalno usavršava. Naravno, nove informacije uuglavnom su dostupne na engleskom jeziku, t enemata mnogo izbora. Zna se da je danas informacija najvažnija roba, a ko prvi stigne do informacije uspeh mu je zagarantovan. Srećno!

Engleski nam je bitan

Nezaobilazan je..

Engleski nam je bitanNezaobilazan je..
Postavljeno, 2 years ago by Engleski na klik

Kod nas učenje kroz online
Kada vam poslovni engleski može zatrebati?

Vidi više
Zašto učiti engleski jezik?

Komunikacija na engleskom jeziku postaje svakodnevna potreba.

Zašto učiti engleski jezik?Komunikacija na engleskom jeziku postaje  svakodnevna potreba.
Postavljeno, 2 years ago by Engleski na klik

Razni su razlozi zbog kojih treba učiti engleski jezik.
Korišćenjem svih ovih resursa dobijate više znanja.

Vidi više

Kontaktirajte nas engleski na klik kontakt